Diensten

Groepswandelingen

Hondenuitlaatservice Sanne organiseert groepswandelingen voor sociale honden. De honden worden meegenomen naar een eigen afgesloten terrein dat is omgebouwd tot een ware hondenspeeltuin. Hier kunnen de honden zich zelf zijn en worden ze 60 minuten lang uitgelaten.

Het vervoer vindt plaatst per luxe hondenbus met voor iedere hond een eigen ruime kennel. De reistijd wordt geminimaliseerd door een efficiƫnte route en groepsindeling.

De groepen bestaan uit 6 vaste honden per wandeling. Door de groepsgrote klein te houden biedt ik voor iedere hond persoonlijke aandacht en zorg ik ervoor dat hij/zij zicht prettig voelt binnen de groep. Ik observeer ieder moment van de wandeling alle honden en hun gedrag en lichaamstaal zodat uw hond(en) zich prettig voelt tijdens de wandeling.

Tijden van de groepswandeling:

Individuele wandeling

Voor honden die niet sociaal/of vanwege medische redenen niet samen kunnen of mogen wandelen bied ik individuele wandelingen. De hond wordt bij u thuis opgehaald en uitgelaten in zijn eigen omgeving. De hond zal aangelijnd blijven tenzij we in een losloop gebied/ losloopveld lopen en dit in vooraf overleg met de baas is goedgekeurd. De wandeling zal ongeveer 20 minuten duren. Afhankelijk van het weer (bij warm/glad weer word er gekeken wat het juiste is op dat moment)

Tijden individueel: