Diensten

Groepswandelingen

Voor honden die de behoefte hebben om samen te wandelen zijn er groepswandelingen. Ik heb maximaal 3 honden bij me, mits dit haalbaar is voor mij en de honden een goede klik hebben. De groepswandeling duurt 50 minuten en bestaat uit een aangelijnde wandeling met een tussenstop op een losloopveld om even met elkaar te spelen.

De hond wordt bij u thuis opgehaald. Er gaan 2 honden mee in de auto die speciaal is ingericht voor het veilig vervoer van de honden. vanaf de 3e hond maken we een wandeling. afhankelijk van de mooiste wandel plek wordt er gekozen of uw hond mee gaat in de auto of we wandelen vanaf uw adres.

Individuele wandeling

Voor honden die niet sociaal/of vanwege medische redenen niet samen kunnen of mogen wandelen bied ik individuele wandelingen. De hond wordt bij u thuis opgehaald en uitgelaten in zijn eigen omgeving. De hond zal aangelijnd blijven tenzij we in een losloop gebied/ losloopveld lopen en dit in vooraf overleg met de baas is goedgekeurd. De wandeling zal na keuze 30 of 50 minuten duren. Afhankelijk van het weer (bij warm/glad weer word er gekeken wat het juiste is op dat moment)

Puppyservice

Een hond kan vanaf de leeftijd van 6 maanden mee met de uitlaatservice. Eerder is vaak onverantwoord omdat de hond nog niet helemaal is uitgegroeid. De kans op overbelasting is dan nog te groot bij de intensieve wandelingen.

Voor pups jonger dan 6 maanden heb ik daarom een speciale puppy service.

Tijdens de puppy service zal ik 2 keer een half uur de pup uitlaten en met hem/haar spelen. De activiteiten zullen bij u in de buurt en thuis plaatsvinden. De pup zal onder andere door zoekspelletjes en apporteerspelletjes uitgedaagd worden. Ook kunnen, in overleg, enkele simpele oefeningen gedaan worden m.b.t. de training. Bijvoorbeeld netjes lopen aan de lijn of commando’s trainen die u zelf ook gebruikt bij de opvoeding. U kunt desgewenst wat voer klaarzetten. In overleg kunnen we nog aanvullende wensen bespreken.

In overleg kan ik twee keer per dag langs komen bij uw pup. Dit is voor hele jonge pups vaak wel prettig, aangezien zij dan nog bezig zijn met de zindelijkheidstraining. Ook de tijd van het alleen thuis zijn kan zo langzaam opgebouwd worden.